Obiecte cadou personalizate potrivite pentru orice ocazie !
Atunci cand te afli in situatia de a alege un cadou deosebit pentru cei dragi (sau un mod de a transmite un mesaj publicitar) noi iti oferim solutia: ceva unic si special in acelasi timp prin produsele noastre pe care le personalizam.

Canile personalizate pot reprezenta cadouri pentru cei dragi, cadouri promotionale pentru clienti si parteneri de afaceri sau pot fi folosite in campaniile de promovare. Se personalizeaza 9x20cm, pe toata suprafata canii, se ofera ambalata in cutie individuala de carton.

Perna personalizata cu fotografia sau textul propriu este un Cadou original si deosebit si pentru indragostiti, pentru zile de nastere sau zile aniversare si-i vei surprinde in cel mai placut mod cu putinta pe cei dragi. In dimensiune 40x40cm, foarte practica(husa personalizata prevazuta cu fermoar + umplutura).

Va oferim si o gama variata de Puzzle-uri personalizate dimensiune A4 clasic cu 120 piese, A5 clasic cu 80 piese, in forma de inima cu 80 piese, A4 si A5 magnetic.Puteti face o surpriza placuta oferindu-le clipe de relaxare celor dragi (o fotografie de concediu, primul desen al copilului tau, o imagine de cuplu, o fotografie de familie,etc).

Nelipsitul Breloc de la chei personalizat fata-verso, din material plexiglass transparent, va incanta privirile cu fotografiile celor dragi facandu-va sa ii simtiti mereu langa voi !

Magnet personalizat cu insertie foto, din plexiglass, dimensiune 6x9 cm, ideal pentru orice ocazie, si o posibilitate inedita de a transmite un mesaj publicitar.

Mousepad-ul este o alta posibilitate extraordinara de a face un cadou potrivit pentru oricine. Stim ca este de actualitate atat la serviciu, in timpul programului, cat si acasa in fata calculatorului, in timpul liber, ori undeva in deplasare pentru laptop.

Tablouri suport birou si prindere perete (Foto+Rama) 10x15cm, 13x18cm si 18x24 cm, sticla cu rama aluminiu elegante si potrivite pentru orice ocazie.Toate produsele noastre personalizate includ prelucrarea fotografiilor, grafica, mesajul sau textul clientului.Fotografie produs

De vânzarea produselor dumneavoastră depinde succesul afacerii. Iar o fotografie bună publicată într-un material promoţional şi publicitar (pliant, catalog, pagină de internet etc.) al firmei va duce la creşterea acestor vânzări.
Preferăm să realizăm fotografiile în studioul nostru, deoarece avem deja instalate luminile şi fundalul. Putem însă să venim cu luminile în locaţia aleasă de dumneavoastră. În urma şedinţei, fotografiile for fi livrate pe format digital (DVD). Scopul nostru este de a va ajuta să vă vindeţi cât mai bine produsele folosind fotografiile noastre.

Pentru informatii si comenzi va stam la dispozitie:
Sc Activ Media Srl
Str.Muntele Găina nr.18 Oradea
Mobil:
0740 613 053
0742 093 581
Adrese e-mail: activmd@yahoo.com
This site is powered by Activ Media - Oradea